Enkelisijoittaja Pertti Nupponen mukaan eKaistaan

Iloisia uutisia: eKaistan taustavoimat vahvistuvat jälleen! Toukokuun lopussa alkanut sijoituskierros lähti hyvin käyntiin, kun sijoittaja ja hallitusammattilainen Pertti Nupponen lähti mukaan toimintaamme merkittävällä panostuksella. Myös aiemmin eKaistaan sijoittanut Teuvo Rintamäki lisäsi omistustaan yhtiössä.

Pertti Nupponen on toiminut pitkään liike-elämässä erilaisissa johtotehtävissä muun muassa Consoliksen ja pörssiyhtiö Sanitec Oyj:n palveluksessa. Vuonna 2013 hän alkoi enkelisijoittajaksi ja alkoi sijoittaa puhtaan teknologian startuppeihin. Nupponen vaikuttaa nykyään monen cleantech-alalla toimivan yrityksen hallituksessa.

– Itse sijoittajana viehätyn cleantech-aiheista ja liikeideoista, joiden taustalla on ajatus energian ja luonnonvarojen säästämisestä. Tähän sopii hyvin eKaistan toimintaperiaate eli energian säästäminen lämmitystä ja sähkönkulutusta optimoimalla, Nupponen perustelee.

Nupposen mukaan eKaistassa yhdistyvät erinomainen liikeidea ja innovatiiviset välineet.

– Yrittäjällä on kokemusta alueelta ja näkemystä siihen, miten energiankulutusta voidaan vähentää ja sähkölaskua pienentää optimoimalla kulutusta, ostamalla sähköä oikealla tavalla ja käyttämällä ilmalämpöpumppua. eKaista yhdistää monta tapaa, miten sähkölaskua voidaan fiksusti pienentää. Ja siinä ohessa voi hiukan parantaa maailmaakin, Nupponen sanoo.

Sijoituskierros on vielä auki ja eKaista etsiikin vielä energia-alan vallankumouksesta kiinnostuneita sijoittajia mukaan toimintaan. Lisätietoja sijoituskierroksesta saa yhtiön perustajalta, toimitusjohtaja Mika Hurskaiselta.

Mika Hurskainen
Toimitusjohtaja
0400 382 382
mika.hurskainen@ekaista.fi