Huh hellettä!

Tänä keväänä lämpöä on riittänyt Suomen jokaisessa kolkassa. Toukokuu oli koko Suomessa Ilmatieteen laitoksen mittaushistorian lämpimin.

Jo kelpaa paistatella pihalla – ja viilennellä välillä sisätiloissa, mikäli talossa on ilmalämpöpumppu, joka on erinomainen sisätilojen jäähdyttäjä ja syksyn tullen lämmittäjä.

Yhdistettynä eKaistan älykkääseen teknologiaan sinun ei tarvitse huolehtia ilmalämpöpumpun säätämisestä sopivaan lämpötilaan, vaan äly tarkkailee huonelämpötilaa puolestasi ja säätää sen halutulle tasolle, olipa helle tai pakkanen.

Jos sinulla on jo ilmalämpöpumppu mutta ei vielä eKaistan älykästä lämmityksenohjausta, kannattaa muistaa pari niksiä, kun säädät pumppua manuaalisesti jäähdyttämään asuntoasi:

– Houkuttelisiko säätää lämpötilaa ihan reilulla kädellä kylmemmäksi? Viileä puhallus tuntuu hyvältä iholla, mutta itse asiassa viilentäminen kannattaa ottaa maltilla. Säädä viilennyslämpötila vain pari astetta ulkoilmaa kylmemmäksi. Silloin sähkönkulutus on vähäistä mutta asumisviihtyvyys kohenee jo huomattavasti.

– Kun ilmalämpöpumppu on jäähdytystoiminnolla, se myös poistaa huoneilmasta kosteutta, ja kosteuden väheneminen huoneilmassa lisää viihtyvyyttä enemmän kuin paria astetta alempi lämpötila.

Näiden jälkeen onkin hyvä seuraava askel kysäistä meiltä, miten paljon säästöä ja arjen helpotusta sinä voisit saada yhdistämällä pumppusi eKaistaan. Lue lisää eKaista Ilmasta ja jätä tarjouspyyntö täällä.

Kun hankit ilmalämpöpumpun meiltä nyt, se on valmiina lämmittämään, kun syksyisen koleat kelit taas saapuvat. Suomen kesän tuntien sehän voi olla jo aivan nurkan takana!

Aurinkoista kesää!