Huoletonna syksyyn: takaamme säästösi

Sähkön hinta kallistuu koko ajan. ( https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/artikkeli-1.276009 ) Ainoa keino, jolla voit kumota tämän muutoksen vaikutuksen omassa taloudessasi, on pienentää energiankulutusta kotonasi.

Valot pois huoneesta poistuttaessa: check. Televisio kiinni, kun sitä ei katsota: check. Pitkät kuumat suihkut: ei enää näitä. Tällaiset arkiset niksit ovat hyviä tapoja aloittaa energian säästäminen, mutta mitä sitten, kun ne on tehty?

Merkittävän muutoksen energiankulutukseen ja sitä myötä sähkölaskuun teet, kun liität sähkölämmitteisen talosi eKaistaan.

Se on myös helppoa eikä vaadi muutoksia arkielämääsi.

Meillä on uutta hienoa kerrottavaa palvelutarjonnastamme.

Lupaamme nimittäin nyt 30 prosentin säästötakuun lämmitysenergian kulutuksesta uusille eKaista Ilma -asiakkaillemme, jotka ottavat myös sähkösopimuksen eKaistan kautta.

Takaamme, että lämmitysenergian kulutus pienenee vähintään 30 prosenttia. Jos vuoden aikana näin ei ole tapahtunut, maksamme sinulle erotuksen.

Takaamme säästösi siksi, että haluamme sinun olevan varma. Yhtä varma kuin me olemme.

Meillä on ainoana yhtiönä Suomessa tarjolla kuluttajille suunnattu energiankulutuksen säästötakuu. Monet puhuvat suurista säästöistä – me takaamme ne.

Vuosi on kääntymässä kovaa vauhtia syksyyn, ja nyt jos koskaan ilmalämpöpumppu lämmittää mieltä.

Myös meillä eKaistalla edetään hämärtyvään vuodenaikaan valoisin mielin. eKaistan taakse on kesän mittaan saatu uutta tukea sijoittajalta, ja ihan lähitulevaisuudessa on luvassa uusia hyviä uutisia eKaistan palveluista. Siitä lisää myöhemmin.

Kuulemisiin!