Kolme tapaa säästää rahaa ja sähköä

Toimme viime talvena markkinoille eKaistan älykkään teknologian yhdistettynä ilmalämpöpumppuun. Odotettu yhdistelmä onkin herättänyt runsaasti kiinnostusta. Samalla se herättää myös kysymyksiä: mitä ilmalämpöpumpun älykäs ohjaus oikein käytännössä tarkoittaa?

Avataanpa tätä hiukan. Älyteknologian ja ilmalämpöpumpun yhteispelin voi tiivistää kolmeen kohtaan:

1. Toimitamme asiakkaillemme huippulaadukkaita Toshiba Premium -ilmalämpöpumppuja. eKaistaan yhdistettynä Toshiba Premium on markkinoiden ainoa pörssisähkölle optimoitu ilmalämpöpumppu.

Pörssi-sana ei tässä yhteydessä tarkoita riskinottoja. Sen sijaan se tarkoittaa säästöä, kun sähkönkulutuksesi optimoidaan halvoille tunneille ja hintapiikit tasoittuvat. Ja kun älyteknologiasta on kyse, niin sinun ei tarvitse vaivata päätäsi sähkön hintojen seuraamisella, vaan eKaista-teknologia etsii vuorokauden halvimmat sähkönhinnat puolestasi.

Jos sinulla ei vielä ole pörssisähkösopimusta, saat senkin halutessasi eKaistan kautta. Lisäksi voimme yhdistää myös lämminvesivaraajan älykkään ohjauksen piiriin.

2. Automaattisen takkatoiminnon ansiosta sinun ei tarvitse säätää ilmalämpöpumppua, kun lämmität takkaa.
Toshiban ilmalämpöpumpuissa on markkinoiden paras automaattinen takkatoiminto. Pumppu reagoi automaattisesti takan lämmitykseen ja muuttaa toimintaansa siten, että se jakaa takan tuottaman lämmön tasaisesti joka puolelle taloa.

Monien muiden ilmalämpöpumppujen takkatoiminnoista poiketen Toshiban takkatoiminto kierrättää lämpöä puhaltamalla mutta ei jäähdytä asuntoa.

Pumppu havaitsee myös sen, milloin takan lämpö on ehtymässä ja ottaa silloin jälleen pääroolin talon lämmityksessä.

3. Liiketunnistin havaitsee, milloin asukkaat ovat poissa kotoa, ja pumppu pudottaa huonelämpötilaa.
eKaistan äly ohjaa ilmalämpöpumppua myös taloon asennettavan liiketunnistimen avulla. Kun talossa ei ole ketään paikalla, pumppu menee ylläpitotilaan ja laskee huonelämpötilaa. Kun palaat kotiin, pumppu palaa automaattisesti peruslämpöön.

Pääset siis kerralla eroon sekä monimutkaisesta sähkönhintojen vertailusta että ilmalämpöpumpun säätämisestä manuaalisesti. Ja sitten vielä se tärkein: säästät sähköä ja rahaa.

Jos säästäminen kiinnostaa, tutustu palveluun täällä ja kysy rohkeasti lisää! Kerromme mielellämme tarkemmin.