Mika Ja Mari Mäkkeli asuvat Pohjois-Karjalassa, maaseudun rauhassa. Heidän perheeseensä kuuluu heidän lisäkseen 4 lasta, joista nuorimmat ovat pari vuotiaat kaksostytöt.

Heidän talossa on yli 100m2  tilaa, joissa lasten on hyvä kasvaa ja leikkiä leikkejään. Mika ja Mari ostivat talon reilu 10 vuotta sitten, ja taloon tehtiin heti alkuun mittavat remontit. Talon lämmitysmuotona on suora sähkölämmitys ja lämpöä varaava leivinuuni.

Talon lämmityksessä on huomioitu aiemmin sähkönkulutusta vain laittamalla lattialämmityksiä päälle ja pois aika ajoin. Nyt Mikan ajatuksissa on älyteknologian tuominen taloon ja helpottaa talon lämmitystä ja pienentää sähkölaskua. Kesä kuumille he toivovat viilennystä ilmalämpöpumpun osalta. eIlma palvelun mukana heidän taloonsa asennettiin Toshiba Premium 35 -ilmalämpöpumppu ja eVesi järjestelmä asennetaan vesivaraajalle piakkoin. Nämä molemmat palvelun hyödyntävät pörssisähköä ja Mäkkelien perheen sähkölasku pienenee kun palvelu hyödyntää pörssisähkön halvempia hintoja.

Seuraamme Mäkkelien perheen arkea ja Mikan matkaa myös Seinäjoen Tangomarkkinoilla mielenkiinnolla.