eKaista Säästötakuu 30%

Jos eKaista Ilma on sinulle tuttu entuudestaan, tiedätkin jo, miten suuria säästöjä lupaamme asiakkaidemme saavan sen kautta.

Lupauksemme ehkä herättävät sinussa ajatuksen:
“Miten voin olla varma, että oikeasti säästän noin paljon?”

Me seisomme lupaustemme takana, ja siksi annamme nyt tuntuvan säästötakuun uusille eKaista Ilma -asiakkaille.

Säästät vähintään 30 prosenttia lämmitysenergian kulutuksesta. Jos energiankulutuksesi on pienentynyt ensimmäisen vuoden aikana vähemmän kuin 30 prosenttia verrattuna edeltäviin vuosiin, hyvitämme erotuksen.

Takuu koskee suorasähkölämmitteisiä omakoti-, pari- ja rivitaloja, joissa ei ennestään ole ilmalämpöpumppua.

Säästötakuuseen kuuluu

  • sähkösopimus eKaistan kautta
  • yhdessä sovitut huonelämpötilan tavoitearvot erikseen sille ajalle, kun olet kotona ja sille ajalle, kun olet poissa kotoa
  • mobiilisovellus, jonka kautta tavoitat meidät ja voit tarkastella kiinteistösi tietoja
  • kolmen vuoden sopimuskausi
  • takuun tarkistus vuosittain älykkään energianmittauksen avulla.

Samalla kannattaa harkita, olisiko tarvetta myös lämminvesivaraajan älykkäälle ohjaukselle. Mikäli hankit myös lämminvesivaraajan älykkään ohjauksen eli eKaista Veden, lupaamme vielä suuremman säästön, 35 prosenttia.

Mikäli hankit lämmityksenohjauksen koko kiinteistöösi (mukaan lukien kosteiden tilojen sähköllä toimiva lattialämmitys tai patterin lämmityksenohjaus), annamme peräti 40 prosentin säästötakuun.

Miten takuu toimii?

Takuu tarkistetaan vuosittain eKaistan älykkään energianmittauksen avulla.

Takuun lähtöarvot lasketaan kiinteistön energiankulutukseen liittyvien historiatietojen perusteella. Tätä varten tarvitsemme kiinteistön tuntikohtaiset kulutustiedot ja hintatiedot nykyiseltä sähköverkkoyhtiöltäsi. Saat ne nykyisestä sähköverkkoyhtiöstä pyytämällä puhelimitse tai yhtiön sähköisen asioinnin kautta. Autamme mielellämme asiassa.

Laskemme tietojen perusteella, kuinka energiankulutuksesi jakautuu lämmityksen, käyttöveden ja muun energiankulutuksen kesken.

Lähtökohdan laskentaa varten historiatietoa tarvitaan vähintään yhden vuoden ajalta. Siksi voimme myöntää takuun vain silloin, kun olet asunut talossa vähintään vuoden.

Ensimmäisen vuoden jälkeen vertaamme kiinteistön huonetilojen lämmitysenergian kulutusta historiatietojen perusteella ennakoituun kulutukseen. Jos energiansäästö on alle 30 prosenttia, maksamme sinulle erotuksen.

Säästötakuukampanja on voimassa toistaiseksi. Ota siis pian yhteyttä! Takuusta sovitaan ilmalämpöpumpun kaupan yhteydessä tai kun nykyinen sähkösopimuksesi on päättymässä.

Huoletonta säästöä.

asiakaspalvelu@ekaista.fi