Sähköhommat pakettiin

Kiinteähintainen sähkölasku on ihmisille uusi juttu. Kun joku tekee asiat täysin eri tavalla kuin muut, se herättää mielenkiinnon. Samalla myös kysymyksiä, että mitä tämä tarkoittaa käytännössä.

Laajensimme eKaistan markkinoinnin nyt videoihin. Olemme avanneet eKaistalle oman YouTube-kanavan, johon tulemme lisäämään videoita kesän aikana. Ensimmäisessä videossa näet mitä eKaistan paketti tarkoittaa käytännössä.

Aloitimme eKaista-palvelun tarjoamisen kesäkuussa ja ensimmäiset sopimukset on jo solmittu. Haemme nyt alkuvaiheessa etujoukkoihin ihmisiä, jotka haluavat olla mukana muuttamassa sähkömarkkinoita. Jo nyt voimme sanoa, että kaikkien nykyisten määräaikaisten sopimusten, eri toimijoilta tulevien monimutkaisten laskujen sekä sähkönkulutuksen hankalan seurannan ja ennakoinnin keskellä tarjottu yksinkertainen ja kiinteähintainen paketti on osoittautunut kiinnostavaksi vaihtoehdoksi.

Tavoitteenamme on mullistaa sähkömarkkinat ja säästää samalla sähköä. Homma on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista, vaikka taustalla on useamman vuoden aikana kehitettyä tekniikkaa. eKaista seuraa sähkönkulutustasi ja tekee tarvittavat säädöt kulutuksen vähentämiseksi. Samalla tekniikka ennakoi kulutusta. Siksi pystymme tarjoamaan sähköä kiinteällä kuukausihinnalla. Samalla tavalla kuin nettiyhteytesikin toimii. Eihän kukaan enää maksa nettilaskua siirtyneiden bittien mukaan.

Olemme lisäksi paketoineet yhteen kaikki sähköön liittyvät kulut. eKaistan myötä saat samassa paketissa kaiken: sähkömaksun, siirtokustannukset ja verot. Yksi lasku, yksi hinta ja nolla yllätystä.

Laajennamme myös eKaistan markkinointia koko maahan, koska myymme eKaista-sähköä mihin tahansa Suomessa. Nykyinen määräaikainen sähkösopimuskaan ei ole esteenä eKaistaan siirtymiselle, jos määräaikainen sopimus päättyy vuoden 2017 loppuun mennessä. Jatkossa eKaistan asiakkaaksi voi siirtyä, jos aikaisempaa määräaikaista sopimusta on jäljellä enää muutama kuukausi. Kiinteän ja yllätyksettömän sähkösopimuksen asiakkaaksi siirtyminen on siis helppoa.

Jos haluat siirtää kaikki sähköhommasi yhteen älykkääseen pakettiin, ole yhteyksissä. Asiakaspalvelumme saat kiinni puhelimella, lomakkeella tai verkkochatissa. Kannattaa myös seurata meitä Facebookissa, niin tiedät ensimmäisten joukossa, miten sähkömarkkinoiden mullistaminen etenee.

Mika