Viilentävä ilmalämpöpumppu pitää asuntosi viileänä kesähelteillä

eKaistan viilentävien ilmalämpöpumppujen avulla voit viilentää kotisi helposti ja edullisesti. Viilentävä ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja ekologinen tapa viilentää asuntosi. Tarjoamme niille myös reilun takuun. Laitteet soveltuvat asunnon kuin asunnon viilentämiseen, asuit sitten kerros-, rivi- tai omakotitalossa.

Valikoimastamme löydät markkinoiden laadukkaimmat viilentävät ilmalämpöpumput. Ostaessasi meiltä viilentävän ilmalämpöpumpun, saat näppärästi samaan hintaan ammattitaitoisen perusasennuksen laitteellesi kohteeseen kuin kohteeseen.

Mietityttääkö, mikä laite sopisi parhaiten juuri sinulle? Vastaamme mielellämme palveluitamme ja laitteitamme koskeviin tiedusteluihin.

Ota yhteyttä alla olevalla yhteystietolomakkeella, lähetä sähköpostia tai soita meille.

Viilentävä ilmalämpöpumppu kesän helteisiin

Viilentävillä ilmalämpöpumpuillamme on A++ energialuokitus. Asennusaikataulumme ruuhkautuvat kesäisin! Tilaa viilentävä ilmalämpöpumppu nyt, jotta varmistat nopean toimituksen ja viileän kodin jo ensimmäisten kesähelteiden koittaessa!

Alk. 1 500€

Toshiba SEYIA PLUS viilentävä ilmalämpöpumppu

Toshiba SEYIA PLUS

Pienestä energiankulutuksestaan tunnettu SEYIS Plus pitää kotisi miellyttävän viileänä kovimmillakin helteillä! Toshiba Seiya Plus on suosituin viilentävä ilmalämpöpumppu kerrostaloon

Alk. 1 400€

Samsung Cebu

Samsung Cebu

Jäähdyttää tehokkaasti ja valitsee sopivimman tilan huoneen olosuhteiden sekä käyttäjän mieltymysten mukaan.

Alk. 1 650€

Samsung Wind-Free Comfort

Samsung Wind-free Comfort

Fiksumpi laite, joka mukautuu käyttäjän tarpeisiin liikeanturinsa avulla, ja viilentää miellyttävästi ilman vedon tunnetta.

Alk. 1 550€

Wilfa Narvik 25

Wilfa Narvik 30

Narvik 30 on täydellinen viilennin pienempään asuntoon. Erittäin hiljainen. 7 vuoden takuu!

Alk. 1 450€

Mitsubishi Aisu

Mitsubishi Aisu

Mitsubishi Aisu on tehokas viilennyslaite, joka viilentää kotisi energiatehokkaasti ja nopeasti.

Viilentävä ilmalämpöpumppu soveltuu myös kerrostaloon

Vastoin yleistä luuloa, ilmalämpöpumpun voi asentaa rivi- ja omakotitalon lisäksi myös kerrostaloasuntoon. Kerrostaloissa asuntojen lämpötilat saattavat helteellä kohota todella epämiellyttäviksi, jolloin esimerkiksi nukkuminen voi vaikeutua ja asunnossa oleskelu käydä tukalaksi. Viilentävä ilmalämpöpumppu kerrostalossa on erinomainen ratkaisu asunnon viilentämiseen. 


Ilmalämpöpumpun asennus ei vaikuta talon julkisivuun

Laitteen ulkoyksikkö ja tarvittavat putkitukset asennetaan kätevästi parvekekaiteen alapuolelle, piiloon katseilta. Läpivienti huoneiston ja parvekkeen välillä toteutetaan ammattitaidolla timanttiporauksena, mikäli seinän materiaali on betonia tai tiiltä. Sähkönsyöttö laitteelle hoituu lähimmältä pistorasialta, joko sisältä tai ulkoa parvekkeelta.


Ilmalämpöpumpusta saa erittäin hiljaisen

Laitteen ulkoyksikkö sijoitetaan tyypillisesti omaan jalustaan eikä sitä kiinnitetä seinään, joten se on myös hiljainen. Ulkoyksikön jalusta liimataan tarvittaessa alustaan, ja jalustaan asennetaan värinänvaimennuskumit, joilla ehkäistään resonointi rakenteisiin. Tällä tavoin mahdollistetaan hiljainen ilmalämpöpumppu.


Edullinen ja ekologinen vaihtoehto asunnon viilentämiseksi

Valikoimamme viilentävillä ilmalämpöpumpuilla on erinomainen A++ energialuokitus eli ne ovat ympäristöystävällisiä ja eivät kuluta paljoa sähköä. Talvisin laite pidetään luonnollisesti poissa päältä. Täysiveriseen ilmalämpöpumppuun verrattuna pelkästään viilennykseen suunniteltu ilmalämpöpumppu on edullisempi hankkia ja se viilentää asunnon tehokkaammin kuluttaen vähemmän sähköä.


Hanki viilennyslaite ajoissa ennen kesän helteitä! Ota meihin helposti yhteyttä tällä lomakkeella. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia! Toimitukset ja asennukset nopealla aikataululla.