Etsinnässä ilmalämpöpumppu?

Ota yhteyttä eKaistan Ilmalämpöpumppu Joensuu –tiimiin!

Ilmalämpöpumppu Joensuu

Sopivan ilmalämpöpumpun etsiminen voi toisinaan olla hankalaa, ja eKaistankin valikoimassamme riittää valinnanvaraa. eKaistan Ilmalämpöpumppu Joensuu -tiimi auttaa sinua valitsemaan juuri sinun kohteeseesi sopivan ilmalämpöpumpun!

eKaista myy ja asentaa ilmalämpöpumppuja Joensuun kaupungin alueella. Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat ilmalämpöpumput usean vuoden ja usean sadan asennuksen kokemuksella. Hintaan sisältyy aina ilmalämpöpumpun perusasennus, joka takaa, että voit ottaa rennosti samalla, kun me tuomme sinun Joensuun kodin tai kesämökin mukavuuden uudelle tasolle. Laitteillamme on myös erittäin kattava takuu, joissakin malleissa jopa 7 vuotta!

Asiakkaan suusta kuultuna

”Onnistunut ilmalämpöpumpun asennus innosti minut kirjoittamaan runon eKaistasta”

”Joensuun maisemassa, missä luonto kuiskaa, eKaista asentaa, vain ilmalämpöpumppuja huiskaa. Nopea, helppo, ammattitaidolla tehty työ, ilmalämpöpumppu, joka kodin sydämeen lyö. Avaimet käteen, vaivaton tuo asennus, nopeasti hoituu, poissa on masennus. Säästöä, mukavuutta kotiin tuo, eKaista taidon näyttää suo. Oikea ratkaisu jokaiseen kotiin tarjotaan, yksilölliset tarpeet huomioon otetaan. Valitse eKaista, ei ole vertaa, Joensuussa asennus sujuu, kuin juhlaa vertaa!”

Mietityttääkö? Ota rohkeasti yhteyttä! eKaistan perustaja, yrittäjä Mika Hurskainen vastaa erittäin mielellään ilmalämpöpumppuihin koskeviin kysymyksiin.

Voit käyttää alla olevaa yhteystietolomaketta, lähettää sähköpostia tai tarttua luuriin ja soittaa suoraan Mikalle kellonajasta tai päivästä riippumatta!

0400 382 382

Mika Hurskainen
eKaista
Ilmalämpöpumppu Joensuu