Ilmavesilämpöpumput –
Toshiba Estia

Hallitse kotisi lämmityskustannuksia kattavalla ratkaisulla! Ilmavesilämpöpumppu on kodin lämmitysjärjestelmäksi erinomainen valinta, joka mahdollistaa vain yhdellä laitteella kustannustehokkaan lämmityksen, käyttöveden tuotannon ja viilennyksen.

Moderneissa ilmavesilämpöpumpuissa on älykkäitä toimintoja, joiden avulla kodin lämpötila pysyy miellyttävänä ja lämmityskustannukset alhaisina.

Valikoimastamme löydät markkinoiden laadukkaimmat lämmitysratkaisut. Autamme sinua mielellämme valitsemaan tarpeisiisi sopivan laitteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden rahoitukseen.

Toshiba Estia

Toshiba Estia on kompakti ja älykäs ilmavesilämpöpumppu, jonka voit näppärästi sijoittaa kotiisi esimerkiksi jääkaapin viereen. Tyylikäs ja kaappimainen sisäyksikkö sulautuu silmää miellyttävästi kodin sisustukseen. 

Edistyksellinen laite tarjoaa luotettavaa suorituskykyä läpi vuoden, ja se on myös hiljainen. Laitetta on helppo hallita ja ohjelmoida asuinmukavuuden optimoimiseksi.

Toshiba Estia sisältää varaajan ja lämmönvaihtimen samassa tehokkaassa paketissa. Asennuksessa sisäyksikön lisäksi asennetaan erillinen kompakti ulkoyksikkö. Asennus on helppo, ja putkien asentaminen sisä- ja ulkoyksikön välille vie vain muutaman päivän. Ratkaisu ei esimerkiksi vaadi savupiippua tai porakaivoa.

Laitetta harkitsevien kannattaa hyödyntää mahdollisuus ilmaiseen kartoituskäyntiin. Näin voimme varmistaa, että valitset juuri tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

Miksi valita Toshiba Estia?

Öljylämmityksen vaihto käy helposti

Kokonaisvaltainen lämmitysratkaisu sopii erinomaisesti esimerkiksi öljylämmitteisen lämmitysjärjestelmän korvaajaksi. Toshiba Estian avulla voit korvata vanhat lämmitysratkaisut suoraan ilman suuria muutostöitä. Tiesithän, että saatat olla oikeutettu avustukseen siirtyessäsi öljylämmityksestä ilmavesilämpöpumppuun. Voit lukea lisää avustuksesta esimerkiksi ELY-keskuksen verkkosivuilta.

Toshiba Estia on erittäin kustannustehokas ratkaisu

Ilmavesilämpöpumppu ottaa lämmön talteen ulkoilmasta, mikä vähentää merkittävästi energiakustannuksia verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin, kuten öljyyn tai sähköön. Toshiba Estia tarjoaa erittäin korkean hyötysuhteen ja sen edistykselliset ominaisuudet tekevät siitä hyvin monipuolisen ratkaisun.

Ilmavesilämpöpumppu on monipuolinen ratkaisu

Monipuolisuuden johdosta ilmavesilämpöpumput tarjoavat ratkaisun niin talon lämmitykseen, käyttöveden tuottamiseen kuin sisätilojen viilentämiseen. Toshiba Estian avulla saat yhdellä laitteella ratkaistua useita lämmitys- ja viilennystarpeita, mikä puolestaan säästää rahaa ja vähentää tarvittavien laitteistojen määrää. 

Älykäs lämmitysratkaisu

Toshiba Estia on älykäs ratkaisu. Voit liittää sen perinteiseen tai moderniin verkkoon kytkettyyn termostaattiin. Kun yhdistät Toshiba Estian verkkoon kytkettyyn termostaattiin, voit ohjata sitä etänä älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lisäksi voit ohjelmoida jopa kymmenen eri toimintoa, joilla optimoit asuinmukavuutesi.

Toshiba Estia soveltuu myös kerrostaloon

Toshiba Estia lämmittää ja viilentää monipuolisesti, joten se sopii monenlaisiin kohteisiin. Toshiba Estialla voi korvata myös sähköllä toimivan keskuslämmityksen. Putkitus onnistuu kätevästi esimerkiksi parvekkeelle, ja hiljainen laite on myös kerrostaloon soveltuva.

Korvaa helposti vanhat ratkaisut

Lämmitysjärjestelmää vaihtaessa Toshiba Estian voi liittää lähes suoraan vanhan ratkaisun tilalle. Estia voidaan yhdistää vanhojen rakennusten puu- tai polttoainekäyttöisiin lämminvesivaraajiin. Lämminvesivaraaja puolestaan toimii myös varajärjestelmänä talven pakkasilla. 

Mietityttääkö laitteen hankinnassa jokin? Tilaa ilmainen kartoituskäynti, niin saat kuulla tarkemman hinta-arvion. Pääset samalla tutustumaan lisää Toshiba Estian mahdollisuuksiin kotisi kokonaisvaltaisena lämmitysratkaisuna.